LEGFRISSEBB HÍREK

Boldog 2019-et Mindenkinek! 

Újult erővel indulunk neki a 2019-es évnek. Az biztos, hogy ismét nekiálltunk dalokat írni, de több más tervünk is van az idei évre. 

Az első koncertünk január 9-én lesz az If Kávézóban a Ráday utcában. Érdemes előre helyet foglalni, nehogy ne jusson asztal.

 

Rómer Ház - Köszönjük 

Szenzációsan fantasztikusan kicsattanóan éreztük magunkat a Rómer Házban tartott koncertünk alatt is, és után is. A csordultig megtelt jazz klub közönsége háromszor tapsolt vissza minket. Az estéről mindent elmond, hogy bár azt kérték, hogy 70-90 percet játsszunk, észre sem vettük és majdnem 2 óra lett belőle!

Köszönjük a közönségnek a kitartó lelkesedést, és a szólók alatti tapsokat is.

Szimonetta az Ellátóházban 

Egy fantasztikus koncerten vagyunk túl, és hatalmas öröm számunkra, hogy ennyien eljöttetek. Tudjuk, hogy nem tudunk 100%-ig megfelelni mindenkinek, de mi nagyon boldogan vesszük a fellépési lehetőségeket, akárhonnan is érkezzen a megkeresés. Reméljük nagyon sokatoknak sikerült egy jó estét szereznünk. Addig is jöjjön Szimonetta már a helyszínről:

 

Újabb szöveges videó - Egy perc 

Az egyik legslágeresebb dal a legújabb lemezünkről. A zongora bevezető alatt tisztán hallatszik, hogy nyikorog a zongoraszék, de a hangmérnökünk azt mondta, hogy ha Herbie Hancock lemezén is hallható ilyen zörej, akkor ez sem fogja zavarni.

 

Az "Egy perc" már kapható - No.1 az iTuneson 

Köszönjük mindenkinek, aki letöltötte a "Milyen kár" című dalunkat. Bár ennek ingyenes letölthetősége megszűnt, de reméljük meghozta a kedvet a többi dalunk megszerzéséhez. Keressétek a digitális boltokban, illetve rendeljétek meg a Lemezkuckótól! Az különösen nagy öröm, hogy a megjelenés napján első helyen kezdtünk az iTunes letöltési listáján.

2017 szeptember 15. - Új album, "Egy perc" címmel 

Hatalmas örömmel jelenthetjük be, hogy szeptember 15-én megjelenik sorban már a 4. nagylemezünk. Az album címe: Egy perc. A cím már ismerős lehet, hiszen tavaly év végén megjelentettünk egy 4 dalból álló ep-t, melynek dalai vonós hangszereléssel kiegészülve felkerültek erre a cd-re is. A 8 dalból álló korong 8 történetet mesél el Eszter képzelőerejének segítségével. A dalok sorrendben: Őszi dal, Kerkyra, Milyen kár, Mégsem múlik el, Szimonetta, És a csend, Ők is elindulnak, Egy perc. Közreműködtek: Bujtor Balázs, és a Hungarian Studio Orchestra

 

Megvásárolható: LEMEZKUCKÓ

Digitális formátumban megvásárolható: iTUNES

Klip a Katona József Színházból 

Elkészült az első élőhanggal rögzített videoklipünk. A felvétel a Katona József Színházban adott koncertünk közben került rögzítésre. A hangért Mohai György,  a képért Kerek Sára és az Everengine csapata felelt. Köszönjük nekik, nagyon boldogok vagyunk.

 

 

Hírlevél, hogy le ne maradj a fontos dolgokról!

Add meg az elérhetőségedet!

Itt megvásárolható

Itt megvásárolható

This feature is rendered via ajax