LEGFRISSEBB HÍREK

Rómer Ház - Köszönjük 

Szenzációsan fantasztikusan kicsattanóan éreztük magunkat a Rómer Házban tartott koncertünk alatt is, és után is. A csordultig megtelt jazz klub közönsége háromszor tapsolt vissza minket. Az estéről mindent elmond, hogy bár azt kérték, hogy 70-90 percet játsszunk, észre sem vettük és majdnem 2 óra lett belőle!

Köszönjük a közönségnek a kitartó lelkesedést, és a szólók alatti tapsokat is.

Szimonetta az Ellátóházban 

Egy fantasztikus koncerten vagyunk túl, és hatalmas öröm számunkra, hogy ennyien eljöttetek. Tudjuk, hogy nem tudunk 100%-ig megfelelni mindenkinek, de mi nagyon boldogan vesszük a fellépési lehetőségeket, akárhonnan is érkezzen a megkeresés. Reméljük nagyon sokatoknak sikerült egy jó estét szereznünk. Addig is jöjjön Szimonetta már a helyszínről:

 

Újabb szöveges videó - Egy perc 

Az egyik legslágeresebb dal a legújabb lemezünkről. A zongora bevezető alatt tisztán hallatszik, hogy nyikorog a zongoraszék, de a hangmérnökünk azt mondta, hogy ha Herbie Hancock lemezén is hallható ilyen zörej, akkor ez sem fogja zavarni.

 

Az "Egy perc" már kapható - No.1 az iTuneson 

Köszönjük mindenkinek, aki letöltötte a "Milyen kár" című dalunkat. Bár ennek ingyenes letölthetősége megszűnt, de reméljük meghozta a kedvet a többi dalunk megszerzéséhez. Keressétek a digitális boltokban, illetve rendeljétek meg a Lemezkuckótól! Az különösen nagy öröm, hogy a megjelenés napján első helyen kezdtünk az iTunes letöltési listáján.

2017 szeptember 15. - Új album, "Egy perc" címmel 

Hatalmas örömmel jelenthetjük be, hogy szeptember 15-én megjelenik sorban már a 4. nagylemezünk. Az album címe: Egy perc. A cím már ismerős lehet, hiszen tavaly év végén megjelentettünk egy 4 dalból álló ep-t, melynek dalai vonós hangszereléssel kiegészülve felkerültek erre a cd-re is. A 8 dalból álló korong 8 történetet mesél el Eszter képzelőerejének segítségével. A dalok sorrendben: Őszi dal, Kerkyra, Milyen kár, Mégsem múlik el, Szimonetta, És a csend, Ők is elindulnak, Egy perc. Közreműködtek: Bujtor Balázs, és a Hungarian Studio Orchestra

 

Megvásárolható: LEMEZKUCKÓ

Digitális formátumban megvásárolható: iTUNES

Klip a Katona József Színházból 

Elkészült az első élőhanggal rögzített videoklipünk. A felvétel a Katona József Színházban adott koncertünk közben került rögzítésre. A hangért Mohai György,  a képért Kerek Sára és az Everengine csapata felelt. Köszönjük nekik, nagyon boldogok vagyunk.

 

 

? 

 

Most egy darabig csak a kérdőjel látszik majd az oldalunkon. Remélhetőleg egyre többen lesznek kíváncsiak, hogy mit jelent. (Nyílván valami új dolgot.) Szóval figyeljetek ránk augusztusban is, mert szépen lassan csepegtetjük az információkat. Mindenkinek csodaszép nyarat kívánunk addig is!

Hírlevél, hogy le ne maradj a fontos dolgokról!

Add meg az elérhetőségedet!

Itt megvásárolható

Previous events